teisipäev, 28. november 2017

Teine nädal

20. NOVEMBER

Nii nagu reedel, algas esmaspäeval ka koolipäev kell 8. Sõitsime kooli juurest praktika kohta ning jätkasime tööd, mis reedel pooleli jäi. Päeva lõpuks jõudsime nii kaugele, et üks tuba on värvimiseks valmis ning alustasime teipimist juba uues suures toas. Kell 11 sõime koolis lõunat ning 12:15 oli meil mosaiigi õpetuse tund. Lõhkusime plaate ning kleepisime väikseid killukesi suurele plaadile. Kahe tunni jooksul saime kõik peaaegu valmis ja oligi aeg kodu poole astuda.


 

21. NOVEMBER

Üllatus oli suur, kui hommikul maja uksest välja astudesvaatas lumi vastu ning sellegipoolest pidime kooli minema. Täna sai valmis üks tuba ning suurem tuba sai ka akrüüli näha. Õpetaja tõi meile ka kohupiimapüssid, et saaks mitmekesi akrüüli panna. Mina ja Elisabeth ''värvisime'' garaazi põrandat ning see tuli väga ilus välja, olen uhke. Peale kooli otsustasime kolmekesi Uimahalli minna, kuid vaatasime kuidagi valet aadressi ning avastasime natuke Nummelat. Lõpuks leidsime ujula üles ja nautisime sauna.



22. NOVEMBER

Seekord oli meil tööpäev kooli töökojas. Eile sai räägitud, et meie teeme välisukse teisele majale ja täna alustasime sellega. Koolipäev algas küll kell 8 aga õiget tööd sai hakata tegema kell 9:30, sest pidime enda ''kübaraid'' otsima maja juurest ning arutasime palju puitu meil vaja läheb ning muidugi oli vahel ka veel kohvipaus. Alustuseks lõikasime puidu parajaks ja mõõtu. Parajalt sebimistoli veel arvutustega, sest ei saanud täpselt aru kui pikk ja milline laud kuhu läheb ja palju seda vaja on. päeva lõpuks jõudsime liimida ka lauad üksteise külge ja pressi alla panna.


23. NOVEMBER

Täna oli huvitav päev. Seekord poisid jäid majja ja pidid teisel korrusel kaks ülejäänud tuba valmis saama ehk akrüüli panema ja valgeks värvima. Tüdrukud läksid kõrval majja ja aitasid pesuruumi kappe kokku panna. Mina panin kappidele jalgu alla ja Elisabeth pani kapid seina. See oli päris raske, sest kapid peavad loodis olema ja omavahel ka sirgelt olema. Ühte seina saime kapid peaaegu ära pandud (kaks väikest kappi olid liiga kõrged ja homme lõikame jalad lühemaks) ning teise seina jõudsime ka alumised kapid ära panna. Enne ära minekut jõudsime paarile kapile ka uksed ette veel panna.


24. NOVEMBER

Täna oli väga lühike koolipäev. Poisid tuli meile täna appi ning panime ühte seina ülemised kapid ka ära ning panime need väikesed kapid ka lõpuks seina ära. Mina sain proovida puitplaadi äärele liistu liimimist. See oli väga huvitav, sest seda pidi triikrauaga kuumutama ja siis hiljem üleliigsed ääred ära lõikama ning lihvima. Esimene äär ei tulnud just kõige parem aga teine ja kolmas olid väga head. Koolipäev lõppes lõunaga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar