kolmapäev, 6. detsember 2017

Kolmas nädal

27. NOVEMBER

Taaskord olime teises majas ning tegelesime majapidamisruumiga. Seekord panime ette enamus kapiuksi ja lõikasime töötasapinnale kraanikausi jaoks augu. Samuti nuputasime, kuidas riiuleid kinni panna. Poisid hakkasid Urmoga sauna pinki tegema. Hiljem jõudsime ka veel ukse jaoks tehtud jupid ära lõigata ja lihvida.



28. NOVEMBER

Täna sai pesuruum peaaegu valmis. Panime külge käepidemed ja mina nuputasin triiklaua sahtli kokkupanemist. Poisid tegelesid taas saunaga ja panid kokku väikese pingi.


29. NOVEMBER

Seekord olime kooli töökojas ja tegelesime uksega edasi. Elisabeth tegi lugukoha uksele ja meie puurisime augud ja tegime tapid. Õpetaja näitas veel meile kuidas treida(?) ning päeva lõpuks liimisime ukse kokku ja panime pressi alla. Lõpuks nägi uks ikka ukse moodi välja.




30. NOVEMBER

Taaskord tegelesime uksega. Täna panime plaadi ühelepoole ära ja tegime mustri sinna peale. Kui see sai valmis siis soojustasime ukse ära ja lasime vahtu. Kuna vaht pidi kuivama, siis tänaseks saigi koolipäev läbi.



1. DETSEMBER

Täna panime ukse lõplikult kokku. Kruvisime teiselepoole ka plaadi ära ning lihvisime mõlemad pooled ära. Seekord tulid poisid ka meile appi ning enne tööpäeva lõppemist jõudsime ka mõlemad pooled ära värvida. Kuna oli 1. detsember, siis koolis oli jõulupuder kell 9 ning kes selle seest mandli leidis sai endale kommikoti.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar